BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN SEÇİM ZAFERİ İÇİN BAŞKAN BADEM’E KUTLAMA

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyük kongre öncesi delegeleriyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi&rsquonde yapılan...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyük kongre öncesi delegeleriyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan toplantıya Ödemiş'ten Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim katıldı.  

Toplantı sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la sohbet eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler verdi.

Seçimlerden sonra ilk kez yüz yüze görüşme fırsatı yakalayan Başkan Badem, Ödemiş'in gelişimi ve halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla hazırladıkları projeleri uygulayacaklarını ifade etti. Badem ayrıca, devlet gücüyle yapılacak projelerin de en kısa sürede gerçekleşmesi konusunda talebini dile getirdi.

AK Parti'nin Türkiye geneleninde olduğu gibi Ödemiş'teki başarısından da mutluluk duyduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan da 30 Mart'taki seçim başarısından dolayı Başkan Mahmut Badem ve ekibini kutladı.

 

 

Bakmadan Geçme