BAL’DA BARAJ MAÇI EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

 Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig&rsquoden TFF 3. Lig&rsquoe yükselen ekipler belirlenirken, final maçlarının tamamlandığı illerde...

 Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e yükselen ekipler belirlenirken, final maçlarının tamamlandığı illerde sıra baraj maçlarına geldi. Statü gereği BAL ekipleri ile İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinin karşı karşıya geleceği baraj maçları 13-14 Mayıs tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak.

BAL 7. grupta final oynayan İzmirspor 3. Lig'e çıkamadığı için grupta en fazla puan toplayan ikinci İzmir ekibi olan Çiğli Belediyespor baraj maçı oynayacak. Gruptaki diğer İzmir ekibi Yeni Bornovaspor, İzmir ekipleri arasında en az puan toplayan Yeni Bornovaspor doğrudan İzmir Süper Amatör Lig'e düştü.

BAL 8. Grupta Tire 1922, şampiyon olup 3. Lig'e yükseldiği için Gümüşordu baraj maçı oynamayacak. Tire 1922'nin başarısı sayesinde en az puan toplayan İzmir ekibi Foça Belediyespor kümede kalmak için baraj maçı oynayacak.

13 Mayıs Salı günü oynanacak baraj maçında Foça Belediyespor ile Atillaspor kozlarını paylaşacak. 14 Mayıs Çarşamba günü ise Çiğli Belediyespor, İZAKS Gaziemir'le karşı karşıya gelecek. Her iki maça da Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak, her iki maç da 15.30'da başlayacak. Baraj maçlarının galipleri gelecek sezon İzmir ilini Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek.

Bakmadan Geçme