Balçova’da cumhuriyetin 100. yıl’ı etkinliği

Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Balçova’da 3-4 Haziran tarihlerinde satranç turnuvası düzenlendi. Maçlar sonunda dereceye giren...

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Balçova'da 3-4 Haziran tarihlerinde satranç turnuvası düzenlendi. Maçlar sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri başkan Fatma Çalkaya tarafından takdim edildi.

Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İzmir Temsilciliği tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen Ulusal satranç turnuvası Balçova Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.  İzmir, Aydın, Hatay, Çanakkale, Manisa, Balıkesir, Denizli, Ankara, Karaman, Düzce, Diyarbakır, Kars, Konya, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Zonguldak, Çorum ve İstanbul illerinden toplam 367 sporcunu turnuva ya katılıp 4 ayrı kategoride kıyasıya yarıştı.7 ve 47 yaş aralığında olan sporcuların her biri İsviçre Sistemine göre en az 6 maç yaptı. Müsabakalar sonunda dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalyaların yanı sıra tablet, bisiklet, satranç saati ve satranç takımı hediye edildi. Turnuvaya katılan tüm sporculara ayrıca madalya ve katılım belgesi verildi.

 

 

Bakmadan Geçme