Bakan Yerlikaya’dan açıklama, “Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon yapıldığını bu...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon yapıldığını bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını belirtti. Bakan Yerlikaya, 'Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz' ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir otelde düzenlenen 'Şehir Buluşmaları' programına katıldı. Programa; AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, STK'lar ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, şehir buluşmalarında Manisa'da STK'larla, muhtarlarla, ilçe teşkilatlarıyla, esnafla, çiftçiyle, toplumun her kesimiyle irtibat kuracaklarını söyledi. Zor bir seçimi başarıyla tamamladıklarını aktaran Hızlı, yerel seçimlerin de çalışmalarına başladıklarını söyledi.
AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ise yeni bir Türkiye vizyonu için çalışmalara başladıklarını anlatarak şehir buluşmalarının farklı illere farklı gözlerle bakılması açısından önemli olduğunu söyledi.
Yeni dönemin ilk Şehir Buluşmaları'nı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise, AK Parti'de seçimlerin bitmediğini, seçimin bittiğinin ertesi günü önümüzdeki seçimlerin çalışmalarına başlandığını vurguladı. Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa'daki 17 ilçenin de cumhur ittifakı tarafından alınması için ellerinden gelen yapacaklarını dile getiren Akkal, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

 

haber merkezi

Bakmadan Geçme