BADEMLİLİ YAZAR ÖĞRENCİLER YEŞİL DENİZ SETİNE KONUK OLDU

Bademli Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu&rsquonun öykü yazarı öğrencileri, TÜBİTAK proje ödevi ve ödül olarak TRT&rsquonin sevilen dizisi...

Bademli Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'nun öykü yazarı öğrencileri, TÜBİTAK proje ödevi ve ödül olarak TRT'nin sevilen dizisi Yeşil Deniz'in Birgi'deki setine konuk oldu.

Okul müdürü Ramazan Göçen öncülüğünde düzenlenen gezide öğrenciler kaleme aldıkları 'Bademli'de Öykü Nidası'  adlı kitaplarını dizi oyuncularına takdim etti. Öğrencilerin renkli sürprizinin yanı sıra öğrencilerden Buse Hasboylu'nun yazdığı 'Yeşil Denizliyiz Gari' isimli şiir oyunculardan büyük ilgi gördü.

Bademlili öğrencilere hoş sürprizden dolayı teşekkür eden dizinin yapım koordinatörü Serkan Satuk, 'Ödemiş ve çevresinin film setimize gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bademlili öğrencileri, yazdıkları kitap başarısından dolayı kutluyoruz. Çocuklar kitaplarıyla setimize bir renk kattı. Onları ayrıca setimizde oyuncu olarak da misafir edip oynatacağız' dedi.

8-A sınıfı öğrencisi Ayşen Kırbaş da geziyle ilgili şunları söyledi: 'Ben Yeşil Deniz setine gidince çok mutlu oldum; çünkü oyuncuları görerek onlarla fotoğraf çekilme şansını buldum. Tüm oyuncular çok iyi ve alçak gönüllü, ben onları çok sevdim, inşallah onlarda bizleri sevmişlerdir. Bu projede emeği geçen öğretmenim Ramazan Göçen'e teşekkür ediyorum'

Başar Uçar

Bakmadan Geçme