BADEM’DEN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

 PAZARCILARLA BULUŞTU, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ  AKP&rsquonin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem seçim turlarını sürdürüyor. Adaylığının...

 PAZARCILARLA BULUŞTU, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

 AKP'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem seçim turlarını sürdürüyor. Adaylığının açıklandığı günden bu yana sivil toplum kuruluşlarını, köyleri ve esnafları ziyaret eden Badem, hafta sonu da cumartesi pazarında pazarcı esnafı ve halkla buluştu. Badem, Mursallı ve Dolaylar köylerinde de hem Büyükşehir, hem de ilçe belediyesi için halktan destek istedi.

Cumartesi günü pazar turunda Hürriyet, Enstitü, Yarbay ve Ulus Meydanı'ndaki pazarcılarla bir araya gelen AKP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, sıkıntı ve talepleri dinledi. Pazarcıların katılımıyla ilerleyen günlerde toplantı düzenleyeceğini ve projelerini anlatacağını belirten Badem'e pazarcılar da yakın ilgi gösterdi.

Öte yandan Bütünşehir Yasası ile birlikte belediyelerin hizmet alanına giren köylerde de turunu sürdüren Badem, Dolaylar ve Mursallı köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy kahvehanelerinde toplantı düzenleyen Badem, köylerin eksikleri ve taleplerini dinleyerek çeşitli notlar adlı. Badem, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de Binali Yıldırım'ın büyük bir şans olduğunu ve İzmir'in hak ettiği hizmeti, yatırımları alması için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini aktardı.

Dolaylar köyü halkı özellikle köylerinde elektrik voltajlarının düşük olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, bu konu hakkında çalışma yapılmasını ve köylerine elektrik trafosunun değiştirilmesini istediler.

Trafo konusunun takipçisi olacağını dile getiren Badem, Ödemişlilerin teveccühü ile Ödemiş'i sınıf atlatarak tekrar AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını ve hizmete 5 yıl aradan sonra tekrar devam edeceklerini bildirdi. 

Başar Uçar

Bakmadan Geçme