BADEMDEN SONRA ŞENGÜLDE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRE ZİYARET ETTİ

KARAOSMANOĞLU: &ldquoÜSTLENDİĞİNİZ GÖREV ÇOK KUTSAL&rdquo  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kocaeli programı çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye...

KARAOSMANOĞLU: 'ÜSTLENDİĞİNİZ GÖREV ÇOK KUTSAL'

 Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kocaeli programı çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül'ü makamında misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, 'Belediye başkanı olarak üstlendiğiniz görev çok kutsaldır. İlçe insanının beklediği hizmetleri sabırla ve büyük gayretle muhakkak ki gerçekleştireceksinizdir. İnancınızı kaybetmeden ve hedeflerinizden asla şaşmayın. Bu sizi halkınıza hizmet etmenizi sağlayacak en büyük itici gücünüz olacaktır Bu çok önemli görevi üstlenmeniz sizin ne kadar büyük cesarete sahip olduğunuzu zaten göstermektedir. Halkınız sizin eserlerinizle daha güzel bir yaşamı elde edecektir' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ziyarete eşlik ettiler. İlçenin son durumu hakkında misafir belediye başkanından bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül'e başarılar dilerken, ziyaretinden dolayı memnuniyetini de dile getirdi. Şengül, Karaosmanoğlu'na ipek mendil, poşu ve yemeni hediye etti.

 

Bakmadan Geçme