BADEM VE HADİMDEN GAZETEMİZE ZİYARET

 AKP&rsquonin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, İlçe Başkanı Ali Hadim&rsquole birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Genel...

 AKP'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, İlçe Başkanı Ali Hadim'le birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Genel Koordinatörümüz Osman Berber ile sohbet eden Badem ve Hadim yerel seçim sürecindeki çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

Ödemiş'i ileriye taşıyacak ve ilçenin kaderini değiştirecek projelerinin hazır olduğunu ve yakında açıklayacaklarını kaydeden Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, '5 yıllık görev dönemimde Ödemiş'in ilerlemesi için yaptığımız çalışmalar ve takip ettiğimiz projeler ortada. Yeni dönemde Ödemiş'in kabuğunu kırmasını sağlayacak, ekonomisini güçlendirecek, kültürüne katkı koyacak projelerimiz var.

Daha önce üniversite projemizi zaten Sayın Binali Yıldırım dile getirmişti. Ödemiş'te mutlaka bir fakülte kurulacak. Bunun sözünü vermiştik. Yakında tıpkı fakülte sözümüz gibi başka sözlerimiz de olacak. Ödemiş'in bölgenin parlayan yıldızı olması için büyük adımlara ihtiyacı var. Bunu sağlamak için halkımızın desteğine ihtiyacımız var.

Yerel seçim sürecinde tüm bu projelerimizi ilçemizi mahalle-mahalle, köy-köy dolaşarak anlatacağız. Biz gezilerimizde sadece projelerimizi anlatacağız. Kimseyi eleştirmeyeceğiz, kurumlarda devamlılık esastır. Projeler de bu devamlılığın göstergesidir. Bu nedenle yeni projeler ve yeni yatırımlar ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Ödemiş'in beklentilerini biliyoruz. Seçim çalışmaları dahilinde projeleri teker teker halkımız paylaşacağız' dedi.

İlçe Başkanı Akli Hadim de, 'Biz seçim döneminin centilmence geçmesini istiyoruz. Bu noktada ilçe teşkilatımızın oluşturduğu bir duruş ve bir anlayış var. Kimseyi kırmadan, üzmeden sadece projelerimizi anlatarak, halkımızla iç içe olarak seçim sürecini gerçekleştireceğiz. Bizim için ön planda olan Ödemiş'in geleceğini düşünen projelerimizdir' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Koordinatörümüz Osman Berber de, 'Ödemiş'in gelişimi için bir tuğla fazladan koyan herkese teşekkür ediyor, bu istekte olanlara da başarılar diliyoruz' dedi.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme