Ayrancılar’dan bir düzine

1. Amatör Lig H Grubu’nda zirve mücadelesi veren Ayrancılar Gençlikspor, kendi sahasında konuk ettiği Seferihisarspor'u 12-2...

1. Amatör Lig H Grubu'nda zirve mücadelesi veren Ayrancılar Gençlikspor, kendi sahasında konuk ettiği Seferihisarspor'u 12-2 mağlup ederek farklı galibiyet elde etti. Karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan Ayrancılar Gençlikspor, henüz 2. dakikada eski Tire 1922'li Ozan Murat'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra Nedim Burak, skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Gollerine devam eden ev sahibi ekip, Nedim Burak'ın iki gol daha atmasıyla skoru 4-0'a taşıdı. 34'te konuk ekipten Emrah, takımının ilk golünü atarken ilk yarının son dakikalarında Özkan,  Ayrancılar Gençlikspor adına golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi: 5-1.

47 ve 60'ta Nedim Burak, skoru 7-1'e getiren golleri kaydetti. 65'te Seferihisarlı Emrah, bir kez daha sahneye çıktı: 7-2. Gollerine devam eden Ayrancılar takımı; 68'de Nedim Burak, 74'te Atakan, 77'de Ozan Murat, 88'de Degni ve 90'da Barış'ın golleri ile sahadan 12-2 üstünlükle ayrıldı.

Karşılaşmada altı gol atarak yıldızlaşan Nedim Burak, maçın yıldızı oldu. Aldığı bu galibiyetle puanını 35 puana yükselten Ayrancılar Gençlikspor, haftayı üçüncü sırada tamamladı. Seferihisarspor ise 12 puanda kalarak haftayı dokuzuncu sırada noktaladı.

Maç fazlasıyla lider

Tire Belediyespor'un bay geçtiği ve Özderespor'un da Selçuk Efesspor'u hükmen 3-0 mağlup ettiği haftada sahaya çıkan Yelkispor, seyircisi önünde Urla Belediyespor'u 6-1 ile devirdi ve maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükseldi. Sarı kırmızılı Güzelbahçe temsilcisinin gollerini 25'te Utkucan, 45, 65 ve 70'te Barış Terzioğlu, 85'te Tolga ve 90'da Barış Akçay kaydetti.

İlk üçe girerek play off turuna kalmak isteyen dördüncü Gümüldürspor, tarafsız sahada oynanan müsabakada Çırpı Doğanspor'u zorlanmadan 3-0 yenmeyi başardı. Haftanın bir diğer maçında ise Beydağ Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu renktaşı Urla Gençlikspor'a 2-0 ile boyun eğdi.

Osman Toka

Bakmadan Geçme