Aydın GSİM Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı antrenmanlarına başladı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı acemi zaman önceleri antrenmanlarına...

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı acemi zaman önceleri antrenmanlarına başlarken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu da sporcuların birlikte toprak alarak takıma maneviyat vererek başarılar diledi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Bölgesel Basketbol Ligi'nde muvaffakiyet belirlemek düşüncesince antrenmanlarına başladı. Sezon önceleri hazırlıklarının evvel adımı bulunan antrenman, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Antrenmana eklenen sporcular, acemi sezonun getireceği zorluklara erinç menfaatlerini en dobra halde alıştırmak düşüncesince iri birlikte kararlılıkla çalıştı.

Antrenman sonrası birlikte musahabe özne İl Müdürü Fillikçioğlu, 'Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın Basketbol Takımı, şehrimizin sporuna iri birlikte yardım sağlıyor. Geçmişte elde edilmiş başarıları gelecekte de devam etmek düşüncesince buradayız. Sizlerin azmi, disiplini ve kabiliyetleri sebebiyle acemi sezonun iri başarılara aylı olduğuna inanıyoruz. Sizlere güveniyor, başarılar diliyoruz' dedi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme