AY YILDIZ MARKET TÜRKMENDE DE HİZMETTE

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Türkmen Mahallesinde yeni bir market tekel bayii mahalle halkının hizmetine açıldı. Ödemiş&rsquote...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Türkmen Mahallesinde yeni bir market tekel bayii mahalle halkının hizmetine açıldı.

Ödemiş'te Ay Yıldız Tekel Bayi Market olarak 3.işletmesini açan işletmeci Özcan Acar Türkmen Mahallesinde Perşembe Pazarı Sosyal Tesislerinde halka hizmet verecek.

Dün saat 13.00'te yapılan açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, İşletmeci Özcan Acar ve ailesi, Türkmen Mahalle Muhtarı İbrahim Hamurcu, mahalle halkı ve firma temsilcileri katıldı.

Açılış konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı, 'Ödemiş'te uzun zamandır iki şubesi ile hizmet veren arkadaşımız esnafımız Özcan Acar ekonominin kötü olduğu küçük esnafın bitirilmek istendiği bu dönemde aksine hizmet etmeye ve yeni şubeler açmaya devam ediyor. Arkadaşımıza bu zor koşullarda başarı sağladığı için tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu tarz işletmeler hem bulunduğu yerdeki mahalleye hizmet veriyor hem de eleman çalıştırarak bir arkadaşımızı daha iş sahibi yapıyor. Bugün Ay Yıldız işletmelerinde toplam 7 kişi ekmeğini kazanıyor. Yeni şubede mahallemize, Ödemiş'e hayırlı uğurlu olsun' dedi.

İşletme Sahibi Özcan Acar, 'Ödemiş'te iki ayrı noktada market ve tekel bayii hizmetlerimizi sürdürüyorduk. Bugün üçüncü şubemizi açtık. 1.şube Ay Yıldız Market Tekel Bayii, bugün açtığımız 2.şube olarak geçende Ay Yıldız Tekel Bayii, birde ekomini şubemiz var. Türkmen Mahallesinde açtığımız şubemizde de gazeteden, gıda ürünlerine, ev ürünlerinden, oyuncağa kadar her şey var. katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Açılış programı katılanlara ikramlar ile son buldu.   

Bakmadan Geçme