Avrupalı öğrenciler Kemalpaşa’da

Avrupa’nın Fransa, İspanya ve Romanya'dan şehrinden  gelen 12 öğrenci ve 7 öğretmen  Kemapaşa’da bulunan Ferzent Bulum...

Avrupa'nın Fransa, İspanya ve Romanya'dan şehrinden  gelen 12 öğrenci ve 7 öğretmen  Kemapaşa'da bulunan Ferzent Bulum Anadolu Lisesinin misafiri olarak ilçeye geldi. Çevre duyarlılığına dikkat çekilmek için düzenlenen bisiklet turuna katılan öğrenciler, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesinde mola vererek burada öğrenciler tarafından hazırlanan çok sesli koro müzik konserine katıldı.

İlçenin nazar boncuğu yapımı ile ünlü mahallesi Nazarköy'e bisikletlerle ulaşan grup nazar boncuğu atölyelerini ziyaret etti. Burada boncuk yapımı tanıtımının ardından misafir öğrenci ve öğretmenlere nazar boncukları hediye edildi.

Öte yandan, bisiklet turnuvasına, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aktekin, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Şahin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, okul müdürü Mehmet Günerhan ve proje yöneticisi öğretmenler Özgür Aydın, Ahmet Fırat, Hasan Gökhan Berk, Kaan Tekin, Abdulvahap Karabulak eşlik etti.(İHA)

K.C.

Bakmadan Geçme