ASKERİ BANDO ZAFERİN MİNİKLERİYLE BULUŞTU

MARŞLARLA COŞTULAR İzmir merkezli Güney Deniz Saha Komutanlığı Bando Takımı okul ziyaretlerini Ödemiş&rsquote Zafer İlkokulu ile...

MARŞLARLA COŞTULAR

İzmir merkezli Güney Deniz Saha Komutanlığı Bando Takımı okul ziyaretlerini Ödemiş'te Zafer İlkokulu ile sürdürdü. Bando, Zafer İlkokulu'nun Bayrak törenine katılarak öğrencilere mini bir konser verdi.

Geçen yıldan bu yana İzmir'deki okulları ziyaret ederek Bayrak törenlerinde İstiklal Marşı'nı çalan ve öğrencilerle buluşan Güney Deniz Saha Komutanlığı bu kez Ödemiş'te Zafer İlkokulu'na konuk oldu. Dün saat 14.00'da düzenlenen Bayrak töreni için okula gelen bando, tören öncesi marşlar ve sevilen parçalarla hem minik öğrencileri, hem de velilerini coşturdu. Öğrencilere mini bir konser veren bando üyeleri büyük ilgi gördü. Zafer İlkokulu öğrencileri Bayrak töreninde bando eşliğinde İstiklal Marşı'nı seslendirdi.

Güney Deniz Saha Komutanlığı'nın her hafta ayrı bir okulda gerçekleştirdiği etkinliğin son derece önemli olduğunu kaydeden Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin, 'Okul bahçemiz marşlarla ve parçalarla cıvıl cıvıl oldu. Çocuklarımız Denizcilerimizden oluşan bando ekibimizle kaynaştı. Marşlarla, şarkılarla güzel bir gün yaşatan Güney Deniz Saha Komutanlığı Bando Takımı'nın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz' dedi.

Başar Uçar

 

 

Bakmadan Geçme