Arda Güler kiralık gidebilir

Avrupa'da bu transfer dönemine damgasını vuran isim Arda Güler oldu. Kıtanın neredeyse tüm devlerinin talip olduğu...

Avrupa'da bu transfer dönemine damgasını vuran isim Arda Güler oldu. Kıtanın neredeyse tüm devlerinin talip olduğu Türk futbolunun genç yeteneği için son olarak Barcelona ve Real Madrid kıyasıya bir rekabete girmişti. Barcelona, sportif direktörü Deco'u Türkiye'ye gönderdi. Katalanlar, Ali Koç'la iyi ilişkiler sayesinde 18 yaşındaki yıldızı kadroya katma konusunda son derece kararlıydı. Ancak Real Madrid'in son dakika atağıyla Arda'yı ikna etmesi gündeme oturdu.

Real Madrid'in bu sezon 18 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutup tutmayacağı ise belirsiz görülüyor. İspanyol devi, Milli yıldızı Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Leverkusen'e kiralayabileceği söyleniyor.

Bunun iki nedeni var. İlki, 2024'ün yazında ayrılacak olan Carlo Ancelotti'nin yerine Alonso'nun getirileceği düşünülüyor. Böylece Arda Güler, Real Madrid'de yeni hocası olması muhtemel başarılı teknik adamla Leverkusen'de çalışmış olacak. Diğer sebep ise Alman ekibinin son yıllarda genç yeteneklerin gelişimi konusunda önemli bir performans sergiliyor olması.

 

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme