Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı

Foça ilçesinde yaşanan bir olayda, bir kişinin otomobili çalındı ve jandarma ekipleri harekete geçti. Ancak ilginç...

Foça ilçesinde yaşanan bir olayda, bir kişinin otomobili çalındı ve jandarma ekipleri harekete geçti. Ancak ilginç bir detay ortaya çıktı: Şüpheli, ihbarcının 14 yaşındaki komşusunun çocuğu çıktı.

Olay, Foça Yeniköy Mahallesi'nde bu sabah meydana geldi. H.Y., 35 TGK 63 plakalı otomobilinin ve içindeki 2 bin lira nakit ile banka kartının çalındığı ihbarıyla jandarma karakoluna başvurdu. İhbar üzerine jandarma ekipleri harekete geçti ve güvenlik kamerası kayıtları ile görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak soruşturma başlattı. Kısa süre içinde yapılan araştırmada, incelenen kamera görüntüleri ve banka kartı hareketlerinden şüphelinin, Y.U.'nun komşu çocuğu F.V.U. (14) olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, küçük şüphelinin peşine düştü ve çocuğun Y.U.'ya ait kredi kartını kullanmaya çalıştığını tespit etti. İncelemeler sonucunda çocuğun bir iş yerinin yakınında olduğu belirlendi. Ekipler, aracın çamura saplandığı boş bir arazide otomobili buldu. Araç, sahibi Y.U.'ya teslim edilirken, F.V.U. ise kısa bir süre sonra yakalandı ve jandarma ekipleri tarafından sorgulanmak üzere karakola götürüldü.
İHA

Bakmadan Geçme