Antalya Bilim Festivali kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi'nin bu sene 2'ncisini düzenleyeceği Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST), Dokumapark'ta 19 Ekim Perşembe haset kapılarını...

Kepez Belediyesi'nin bu sene 2'ncisini düzenleyeceği Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST), Dokumapark'ta 19 Ekim Perşembe haset kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) başlıyor. Kepez Belediyesi'nin bilimi sevdirmek, ülkenin bilgi ve uygulayım bilimi dalında meydana getirdiği dobra emek harcamaları ulaştırmak ve beyan etmek amacıyla düzenlemiş olduğu BİLİMFEST, 19 Ekim'de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Dokumapark'ta 19-22 Ekim tarihleri ortada düzenlenecek festivale TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ, TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, üniversiteler, teknoketler özellikle kazanmak kadar domestik ve ulusal uygulayım bilimi üreten kuruluşlar katılacak. İçişleri Bakanlığı'nın da katılacağı festivalde konferanslar, bilgi şovlar, motorlu yalpı paraşütü gösterisi, çakılı palavra uçuşu gösterisi, şaşırtı tayyare gösterileri, canlandırma gösteriler, flyboard gösterisi, planetaryum, öğrence ve elan nice etkinlikler gerçekleştirilecek.

Antalya Bilim Festivali 30 Mart-2 Nisan tarihleri ortada yapılması planlanmış, fakat meydana mevrut hareket felaketi dolayısıyla ertelenmişti.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme