Ankara'da yeni nesil gastronomi ve yaşam alanı durağı

Ankara'da gastronomi, eğlence, eğitim, konuşma ve birbirinden değişkin atölyeler, güruh ve kodifikasyon çözümleri düşüncesince biricik yapı...

Ankara'da gastronomi, eğlence, eğitim, konuşma ve birbirinden değişkin atölyeler, güruh ve kodifikasyon çözümleri düşüncesince biricik yapı altında birlikte iş noktayı faaliyete başladı.

Ankara'da faaliyete başlamış olan Walk Inn, müşterilerine gastronomi, eğlence, eğitim, konuşma ve birbirinden değişkin atölyeler ile hedefinize akla yatkın güruh ve kodifikasyon çözümlerini arz etmek düşüncesince Beytepe'de açıldı. Gastronomi ve kodifikasyon gereksinimlerine biricik yapı altında hal sunan şirket, 900 metrekarelik catering hizmetlerine hususi aş damı alanıyla 5 insandan 5 bin insana denli görev sunabilme kapasitesine sahip. Alanında görmüş geçirmiş şeflerle etkin büyüklenme değişkin aş damı deneyimleri ve konseptleri içerisinde barındırıyor. Farklı markaları içerisinde barından işletme, Vesperna markası ile Ankaralıları evren mutfağı ile buluşturuyor, kavrulmuş ile Türk mutfağı hizmeti verirken Pizza Piccante ile ise İtalyan mutfağı Ankaralıların zevkine sunuluyor. İşletmede başkaca spor yayınları düşüncesince birlikte lobi, fırın ve kahvehane standı görev veriyor. Katılımcı sayısına mucibince farlı metrekarelerde düzenli edilen güruh alanları ile etkinlikler düzenlenebiliyor.

Serenas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fethi Gürbüz pres ile ilgilendiren 'Walk Inn değişkin birlikte tada cemaat mekan olsun istedik. Dolayısıyla ayrı ayrı lezzetlerin denenebileceği birlikte alan biçiminde yaptık. Vesperna Ankara'da maruf birlikte yerdi. Vesperna'yı esasen burada başlattık. Devamında pizza, ocakbaşı ve fast food sistemini kurduk. Her muhtelif yiyeceği burada zat imkanlarımızla üretiyoruz. Aşağıda hijyene aşırı bedel verdiğimiz birlikte mutfağımız var. Her muhtelif atlatmak ve lezzetli ürünlerini burada kendimiz üretiyoruz. Üst katlarda salonlarımız var. Salonlarımız 500 insan ile 200 insan ortada görev verebiliyor. Bütün gayemiz Ankara'ya cıvıltı katmaktı. Bu amaçla yola çıktık ve inşallah bunu başaracağız' ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme