ALTYAPIDA HAFTA İÇİ MESAİSİ

U-13&rsquoLER BUGÜN, U-12&rsquoLER YARIN SAHADA 2. Amatör U-19, U-13 ve U-12 Liglerinde heyecan hız kesmeden devam...

U-13'LER BUGÜN, U-12'LER YARIN SAHADA

2. Amatör U-19, U-13 ve U-12 Liglerinde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu oynanan maçların ardından U-13 ve U-12 Liglerinde karşılaşmalara bugün ve yarın devam edilecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda U-13'ler sahaya inerken, U-12'ler de yarın Ödemiş'te ter dökecek.

U-19'LARDA ÖDEMİŞ VE TİRE PUAN PUANA

2. Amatör U-19 Ligi 10. Grup'ta 7. hafta hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Lider Ödemiş Gençlikspor evinde Kiraz 1 Eylülspor'u 3-1'le geçerek zirvedeki yerini korudu. Tire'deki bol gollü maçta Tire Belediyespor, son 10 dakikayı 10 kişi oynayan Beydağ Belediyespor'u 11-2 yendi. Ödemiş'teki diğer mücadelede Altınova Konaklıspor, Ödemiş Emniyetspor'u 8-1 yenerek ikinci galibiyetini elde etti. Grupta Ödemiş Gençlikspor 17 puanla ilk sırada yer alırken 16 puandaki Tire Belediyespor zirve yarışını bir adım geriden sürdürüyor. Kiraz 1 Eylülspor da 12 puanla üçüncü sırada bu ikiliyi takip ediyor.

U-13'LERDE ÖDEMİŞ GENÇLİK FARKI

U-13 Ligi 12. Grup'ta da 7. hafta sonucunda Ödemiş Gençlikspor, zirvedeki yerini garantiledi. Haftanın maçında Ödemiş Gençlikspor 2 puan gerisinde haftaya başlayan takipçisi Ödemiş Belediyespor'u 3-0 yenerek puan farkını 5'e çıkarttı. Bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Selçuk Efesspor, Çırpı Doğan'ı 5-2 ile geçerek Ödemiş Belediyespor'a yaklaştı. Beydağ Belediyespor, Ödemiş Belediye'nin takıldığı haftada Selçuk Gençlik ile 2-2 berabere kalarak dördüncü sıraya indi. Bol gollü haftada Selçuk Çamlık ile Belevi 4-4 berabere kaldı. Kiraz 1 Eylülspor haftayı hükmen galip kapattı. Ödemiş Gençlikspor'un 21 puanla namağlup lider olduğu grupta Ödemiş Belediyespor 16, Selçuk Efes 15, Beydağ Belediye 14 puanla sıralanıyor.

Grupta sondan ikinci hafta maçları bugün oynanacak. Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak maçta Ödemiş Gençlikspor, Selçuk Çamlık'ı ağırlayacak. Saat 15.00'da Kiraz 1 Eylülspor'un konuğu Selçuk Efesspor olacak. Aynı saatte Çırpı'daki mücadelede Çırpı Doğanspor ile Selçuk Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Beydağ'da Beydağ Belediyespor ile Belevispor kozlarını paylaşacak. Ödemiş Belediyespor haftayı hükmen galip kapatacak.

U-12'LER YARIN SAHADA

Küçük Menderes ekiplerinin bir başka altyapı grubu olan U-12 Ligi 10. Grup'ta 3. hafta tamamlandı. Torbalı 7 Eylül Stadı'nda pazar günü oynanan 4 maçla yarış sürdü.

Lider Kiraz 1 Eylülspor'un hükmen galip geçtiği haftada Torbalıspor, Forbes Torbalı'ya 3-0 yenildi. Torbalı Çaybaşıspor'a 3-2'lik skorla Ödemiş Belediyespor'u geçti. Bayındır derbisinde Bayındırspor, Çırpı Doğanspor'u 4-0 yendi. Selçuk Efesspor da Ödemiş Gençlik'i 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

9 puanla Kiraz 1 Eylül'ün lider olduğu grupta Forbes Torbalı 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Torbalıspor, Ödemiş Gençlikspor, Çaybaşıspor, Selçuk Efesspor 6'şar puanla takibe devam ederken Bayındırspor 4 puanla yedinci sırada bulunuyor. Ödemiş Belediyespor ve Çırpı Doğan ilk üç maç sonucunda puan elde edemedi.

U-12 Ligi'ndeki hafta içi mesaisinde heyecan yarın Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda yaşanacak. Dört maçın oynanacağı dördüncü haftada Çaybaşıspor, Selçuk Gençlik ligden çekildiği için hükmen galip sayılacak.

Saat 12.30'da başlayacak günün ilk mücadelesinde Bayındırspor ile Ödemiş Belediyespor karşılaşacak. 14.00'da Torbalıspor ile Çırpı Doğanspor, saat 15.30'da da Selçuk Efes ile Forbes Torbalıspor rakip olacak. Günün son maçında lider Kiraz 1 Eylülspor ile Ödemiş Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Son maçta ilk düdük saat 17.00'da çalacak.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme