Altınordu'nun müthiş tesisi futbol şöleniyle açıldı

Ödemiş Altınordu Futbol Okulu tarafından Zeytinlik'te yapılan yeni saha, kırmızı lacivertli takımın Aydın, Ortaca, Milas, Datça,...

Ödemiş Altınordu Futbol Okulu tarafından Zeytinlik'te yapılan yeni saha, kırmızı lacivertli takımın Aydın, Ortaca, Milas, Datça, Bayraklı, Kiraz ve Ödemiş'teki futbol okullarının katılımlarıyla gerçekleşen turnuva ile açıldı.

Ödemiş Altınordu Futbol Okulu'nun başarılı antrenörü Sercan Özdemir, 'Dokuz aydan beri çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz ve tamamladığımız bu saha ile ilçemize müthiş bir tesis kazandırdık. Tesislerimizin açılışı kapsamında bugün burada güzel bir futbol şöleni yaşanıyor. Velilerimizin de katıldıkları futbol şöleni, son derece kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Hizmete kazandırdığımız bu tesislerde oyuncularımız idmanlarını yaparken aileleri de çayını kahvesini içerek idmanları rahatlıkla izleyebileceklerdir. Altınordu Futbol Okulu'nun çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Çocuklarımızın çok daha ideal ve güzel bir sahada çalışmalarını sağlamak için de bu tesisleri hayata geçirdik. Başta Altınordu'nun değerli başkanı Seyit Mehmet Özkan olmak üzere Altınordu Futbol Kulübü'nün değerli Bölge Futbol Okulları Yönetmeni Aykut Turan'a da buraya kadar gelmesinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Hemen her noktaya yeni tesis

Altınordu Bölge Futbol Okulları Yönetmeni Aykut Turan ise, 'Her ay farklı merkezlerde kulübümüzün futbol okulları arasında futbol turnuvaları gerçekleştiriyoruz. Bu sayede oyuncular arasında kaynaşmayı sağlıyoruz. Bugün (cumartesi) Ödemiş'te güzel bir futbol şölenimiz gerçekleşiyor. Ödemiş'e bu muhteşem ve ideal çalışma merkezini kazandıran antrenörümüz Sercan Özdemir'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Futbol Okulları'nın yanına tesisleri de ekledik. Hemen birçok yerde Altınordu'nun kendi tesisleri, bulundukları yerlere hizmete kazandırılıyor' dedi.

'Türk gençlerine imkan sunulursa…'

4-5-6 Temmuz tarihlerinde Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen 80 sporcunun kampta buluşacaklarını kaydeden Turan, 'Elit sporculardan oluşan bu grup, kamptaki çalışmalarını antrenörler eşliğinde sürdürecekler. Türkiye genelinde 107 farklı bölgede futbol okullarımız mevcut. Gün geçtikçe Altınordu Futbol Okulları'na ilgi ve katılım artıyor. Futbol Okullarımızın en büyük amacı, Türkiye topraklarında kendi içimizden çıkan yetenekleri ön plana çıkararak öz kaynağımıza kazandırmaktır. Altınordu, bunu başaran ve % 62'lik oranla kendi oyuncusunu oynatan köklü bir kulüptür. Bu başarıda Kulüp Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'ın çok büyük emeği ve katkısı vardır. Avrupa'daki imkanları Türk gençliğine verirseniz Türkiye'den yetişen genç yeteneklerin başarı seviyesi bir hayli yüksek olur. Biz de bu ilke ve çizgi doğrultusunda iyi bir futbolcu olmanın yanında iyi birer birey olarak da sporcularımızı topluma ve Türk sporuna kazandırıyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme