Altınordu Yeni Sezona Atatürk’lü Özel Formalarını Tanıttı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu, önümüzdeki sezon giyeceği formaların tanıtımını sosyal...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu, önümüzdeki sezon giyeceği formaların tanıtımını sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdi. 2023-2024 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Altınordu, yeni sezonun formalı tanıtımını yaptı. Kırmızı-lacivert renklere sahip kulüp, resmi sosyal medya hesaplarında bu sezon giyeceği formaları taraftarlarıyla paylaşarak görücüye çıkardı. Yeni sezonda iki farklı forma kullanacak olan Altınordu, iç saha formasını kulübün 100 yıllık tarihinden ilham alarak modern ve yenilikçi bir tasarımla harmanlarken, deplasman formasında ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün siluetine yer verdi.

Altınordu'nun hazırlık maçları sürecinde aldığı sonuçlar da belli oldu. Yeni sezon öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçında, Kırmızı Grup takımlarından Somaspor'a 1-0 mağlup olan Altınordu, bu şekilde hazırlık maçlarındaki ilk yenilgisini aldı. Daha önce Bursa Yıldırımspor'u 3-1 ve Efeler 09 SFK'yı 4-0 gibi net skorlarla mağlup eden kırmızı-lacivertli ekip, Somaspor karşısında mağlup olarak önemli bir deneyim yaşadı.


İHA

Bakmadan Geçme