AKSARAY, ÖGİAD ÜYELERİNE HİBE VE DESTEKLEMELERİ ANLATTI

Ödemiş Genç İşadamları Derneği&rsquonin tarım, gıda, hayvancılık ve sanayi sektörlerindeki üyelerine &ldquoHibe ve Destekler&rdquo konulu seminer...

Ödemiş Genç İşadamları Derneği'nin tarım, gıda, hayvancılık ve sanayi sektörlerindeki üyelerine 'Hibe ve Destekler' konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak katılan Uluslararası Sivil Toplum Ajansı Derneği Başkanı Ramazan Aksaray, Avrupa Birliği'nin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin girişimci işadamlarına sunduğu hibe ve destekleri anlattı.

AB Proje uzmanı Aksaray, konuşmasının başında AB projeleri hakkında bilgiler verdi, ardından Bakanlık teşvik ve hibelerini almanın yollarını anlattı. Hibe ve destek veren kurumları açıklayan Ramazan Aksaray, Küçük Menderes bölgesindeki üretimi değerlendirilmesi ve tarıma dayalı yatırımlara, tarım ürünlerinin işlenmesi ve depolanmasına yönelik projelerden örnekler vererek ÖGİAD üyelerini yeni projelere teşvik etti.

Yatırımcılarda aranan şartları da açıklayan Aksaray, proje harcama kalemleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Yaklaşık iki saat süren seminer soru-cevap bölümüyle son buldu.

Bakmadan Geçme