AKP ÖDEMİŞ KADIN KOLLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

  &ldquoYerel yönetimlerde kadınların sayısı artmalı&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – AKP Ödemiş Kadın Kolları üyeleri gazetemize ziyarette bulunarak...

  'Yerel yönetimlerde kadınların sayısı artmalı'

Kerem Karamanlıoğlu – AKP Ödemiş Kadın Kolları üyeleri gazetemize ziyarette bulunarak genel koordinatörümüz Osman Berber ile görüştüler. Geçtiğimiz hafta yoğun program nedeniyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayamadıklarını belirten Kadın Kolları üyeleri, gazetemiz çalışanlarının bu önemli gününü de kutladılar.

Gazetemiz Genel Koordinatörü Osman Berber ile Ödemiş'in sorunlarını, yerel yönetimlerdeki kadın sayının azlığı ve yerel seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Kadın Kolları üyeleri, kadınların muhtarlıklarda, belediye meclislerinde daha çok bulunması gerektiğini vurguladılar.

Kadın kolları başkanı Tülay Deliorman'ın programı nedeniyle ziyarete katılamadığı için AKP Ödemiş Kadın Kolları adına konuşan Ülfet Koçoğlu, 'Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde İzmir Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım'ın Ödemiş programı nedeni ile ziyaretinize gelemedik. Bizlerde sizlerde yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bir araya gelmek bugüne nasip oldu. Küçükmenderes bölge gazetesinde çalışan arkadaşlarımızın günü kutlu olsun çalışanlarınıza ve gazetenin yayın hayatında başarılar diliyoruz. Biz kadınlar olarak aktif siyasetin içinde yer alıyoruz. Ancak kadınlarımızın aktif yerel yönetimlerde belediye meclislerinde başkanlıklarda bulunmasını istiyoruz. Yerel yönetimde kadınların sayısı artmalıdır. Yerel seçimlerde de Ödemiş'te inşallah seçim kazanacağız' dedi.

Osman Berber ise, 'Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Halkın sorunlarını kadınlar daha iyi biliyorlar. Her evde olan biteni herkes bilemez ancak kadınlar daha çok evlerin kapısını çalma şansı olduğu için daha çok halkın içerisinde oluyorlar. Ben de sizlerin düşüncesi gibi kadınların yerel yönetimlerde aktif olması temennimdir. Sizlere de başarılar diliyorum' dedi.

Bakmadan Geçme