Akkaş ve Girgin ailelerinin mutlu günü

Ödemiş'te Nagihan Akkaş ile Muzaffer Girgin çifti, ilçenin Ahrandı Mevkii'ndeki Yenikent Sitesi karşısında bulunan Saray Garden...

Ödemiş'te Nagihan Akkaş ile Muzaffer Girgin çifti, ilçenin Ahrandı Mevkii'ndeki Yenikent Sitesi karşısında bulunan Saray Garden Düğün Salonu'nda coşkulu bir tören ile hayatlarını birleştirdiler.

İlçenin tanınmış eğitimcilerinden olan ve uzun yıllardan beri Ödemiş Zübeyde Hanım Anadolu Kız Teknik Lisesi'nde matematik öğretmenliği görevini sürdüren Adnan Akkaş ve eşi Hatice Akkaş ile Bilal-Ayfer Girgin çiftleri, yakınlarının yoğun katılımlarıyla gerçekleşen düğünün coşkusunu Grup Bandroll'ün müzikleri eşliğinde yaşadılar.

Uzun yıllardan beri eğitimciliğini başarıyla sürdüren Adnan Akkaş, 'Dört kızımdan biri olan eczacı Nagihan Akkaş'ın dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Dört kızımızın da meslek sahibi olmaları konusunda büyük çabalar sarfettik. Kızlarımdan evli olan Derya Akkaş Yılmaz, İngilizce ve Fransızca öğretmeni olurken diğer kızlarımdan evli olan Hülya Akkaş Türk de Balıkesir'in Gördes ilçesinde hakim olarak hayatına devam ediyor. Bekar olan dördüncü kızımız Günnür Asena Akkaş da doktor olmaya hazırlanıyor. Allah, bize böyle bir gurur yaşattı. Kızlarımızın iyi birer meslek sahibi olmalarının yanı sıra iyi birer birey olmaları konusunda elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum'  dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme