“Akbelen’deki ağaç kesiminin başını çeken Özdemir Bodrum’da sefa sürüyor” iddiası

Akbelen’de kömür madeni yapılması için gerçekleştirilen ağaç kesimi tam gaz devam ediyor. Kesim sırasında çam ormanlarının...

Akbelen'de kömür madeni yapılması için gerçekleştirilen ağaç kesimi tam gaz devam ediyor. Kesim sırasında çam ormanlarının ortasında dev çıplak alanlar oluşturulurken, direnen köylüler ise jandarmanın coplu ve biber gazlı müdahalesine maruz kalıyor.

Kömür madeni ise Limak ve İÇTAŞ ortaklığı ile yapılıyor. BirGün Gazetesi yazarı İsmail Arı, yemyeşil ormanların ortasında kalıcı sonuçları olacak tahribata karşı mücadele veren köylülerin coplu ve biber gazlı müdahaleye uğradığı sırada, Limak patronu Nihat Özdemir'in Bodrum'a Golf oynamaya gittiği iddiasını paylaştı.

Twitter'da yaptığı paylaşımda Arı, 'Akbelen'de ağaçları kestiren, halka zulüm ettiren Limak'ın patronu Nihat Özdemir'in bugün Bodrum'a golf oynamaya gittiği konuşuluyor. Hem de insanlar yerlerde sürüklenirken, suratlarına biber gazı sıkılırken ve ağaçlarımıza dokunmayın diye feryat ederken. Vicdan önemli vicdan…' ifadelerini kullandı.

Akbelen'de ağaçları kestiren, halka zulüm ettiren Limak'ın patronu Nihat Özdemir'in bugün Bodrum'a golf oynamaya gittiği konuşuluyor. Hem de insanlar yerlerde sürüklenirken, suratlarına biber gazı sıkılırken ve ağaçlarımıza dokunmayın diye feryat ederken. Vicdan önemli vicdan…

— İsmail Arı (@ismailari_) July 28, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme