AK Partili vekillerden Ödemiş'e teşekkür

Ödemiş'i ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve  Yaşar Kırkpınar, 28 Mayıs seçimlerinde...

Ödemiş'i ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve  Yaşar Kırkpınar, 28 Mayıs seçimlerinde gösterilen desteğe teşekkür etti. Yaşar Kırkpınar, yaptığı konuşmada şunları bildirdi: Yüz yılın seçimini yaşadık ve biz 21 yıldan beri Türkiye'de çok tarihi hizmetler yapmış olduk.  Önümüzdeki süreci biz şahlanış dönemi olarak değerlendiriyoruz.  Büyük hizmetlere imza atacağız. Ödemiş teşkilatımıza ben teşekkür ediyorum.  Parlamentoda bize destek vererek bizi parlamentoya gönderdiler.  Cumhurbaşkanımızı yine bir kere daha yüksek bir oy oranı ile seçerek2023'te hizmetlerin önünü açtılar. Ben hem Cumhur İttifakı'na hem partimize, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Çok büyük hizmetlerde inşallah buluşacağız. Bölgemizin eksikliklerini bu süreçte tamamlayacağız. Tarımda, hayvancılıkta, sanayide nerede eksiğimiz varsa önümüzdeki süreçte biz bu eksiklikleri tamam edip -Ödemiş'e  ve  İzmir'e çok büyük hizmetler yapacağız.

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da 45 günlük kampanya döneminde Ödemiş'e sık sık geldiklerini hatırlatarak, ' Başbakanımızla yapmış olduğumuz ve  bizim bireysel olarak yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesine kıymetli Milletvekilimiz Yaşar Kırkpınar ile beraber teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. 16 tane ikinci bölgenin ilçelerini ziyaret edip teşekkürlerimizi yapıyoruz. Ödemiş'e teşekkürümüz vardı, ilçemize şükranlarımızı iletiyoruz'  şeklinde konuştu.

'HIRSLA ÇALIŞMALIYIZ'

AK Parti Meclis Üyesi Murat Öncel şunları söyledi: Rehavete kapılmadan aynı hırsla çalışmamız gerektiğine inanıyorum. İkinci tura kalmamız bir bakıma iyi oldu bazı dedikoduları ortadan kaldırdığımızı düşünüyorum. Tabii ki gönül istiyor 60 da alalım 70 de alalım ama halkımızın teveccühü bu yönde oldu. Bazı konularda bizler de şapkamızı önümüze almamız gerektiğine inanıyorum. Bize bu sinyali halkamız verdi bunun farkındayız bununla ilgili çeşitli çalışmalarımız olacak.

'YEREL SEÇİMLERE ÇALIŞIYORUZ'

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, 'Kadın Kolları olarak üstümüze düşen görevi en iyisiyle yapmaya çalıştık. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük kadın teşkilatı  AK Parti Kadın Kollarıdır. Cumhurbaşkanımızla birlikte yol almaktan gurur ve onur duyuyoruz. Bizler bu bilinçle her zaman sahadaydık tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bitmedi devam ediyoruz yerel seçimlere var gücümüzle çalışacağız' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ 

 

 

 

Bakmadan Geçme