AK Partili Nisa Alptekin’den videolu çağrı

AK Parti listelerinden milletvekili adayı olan Nisa Alptekin, aynı zamanda Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından biri...

AK Parti listelerinden milletvekili adayı olan Nisa Alptekin, aynı zamanda Türkiye'nin en genç milletvekili adaylarından biri olarak da geride bıraktığımız seçim sürecinde sıkça konuşulmuştu. Henüz 18 yaşında olan Alptekin, 21 senelik AK Parti yönetimi hakkında, sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ailesi de parti üyesi olan taze siyasetçi ve Türkiye'nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin:

'Adalet ve Kalkınma Partisi adaletin en temel taşıdır. Tüm siyasi görüşlere, inançlara ve de milletlere saygı duyan tüm insanlara hoşgörüyle yaklaşan bir partidir. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Seçim zamanı kara seçim kampanyalarıyla bu inancımızı sarsmak isteyenler şeriat geliyor, kadınlarımız sahiplendirilecek gibi inanması ve idrakı zor saptırmalara başvurdular. Yirmi bir yıldır kimsenin giyimine, kuşamına karışmayan AK Parti bugünden sonra da hiç kimsenin özgürlüğünü kısıtlayacak bir parti değildir. Bu tür söylem ve saptırmalarla iktidara gelmek isteyenlere milletimiz en güzel cevabı on dört Mayıs ve yirmi sekiz Mayıs seçimlerinde vermiştir.

Partimiz kadınlara, gençlere önem veren ve gençlerin siyasette aktif rol almalarını sağlayan tek partidir. Kendimden yola çıkacak olursam, Türkiye'nin en genç milletvekili adayı olarak aday gösterilmem, muhalefet kanadı tarafından eleştirilmiştir. Yine aynı şekilde giyimimi, kuşamımı defalarca eleştirip sen AK Partili olamazsın diyenlere, yine Özgürlükçü bir partinin ferdi olarak kişiliğimle cevap bulduklarını düşünüyorum. Değerli genç arkadaşlarım benden yola çıkarak, bize değer verenlerin kim olduğunu bilmenizi isterim. Bu ülkeyi kalkındıracak ve Türkiye yüzyılını taçlandıracak olan bizleriz. Lütfen bunu unutmayın. Kendinize iyi bakın' sözlerini sarf ettiği videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

 https://www.kucukmenderes.com.tr/wp-content/uploads/2023/06/I7bkSRYuKdsfBRq2.mp4

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme