AK Partili Hızal’dan Başkan Soyer’e Aliağa yanıtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) ESHOT'un Aliağa'da açmak...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) ESHOT'un Aliağa'da açmak istediği yeni bir otobüs hattının oy çokluğu ile reddettiğini sosyal medya hesabından, 'Yolumuza çok taş koydular, böylesini biz de hiç görmemiştik! Aliağa'da ESHOT'un yeni otobüs hattı önerisi UKOME'nin oy çokluğuyla reddedildi. Bilinsin ki, biz halkın makamıyız. Bizim adımlarımız, halkın adımlarıyla birdir. Takdir, Aliağalılar ve İzmirlilerindir' ifadeleriyle duyurdu.

'ALİAĞALILARA SORMADAN'

Soyer'in paylaşımına AK parti cephesinden yanıt gecikmedi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal sosyal medya hesabından, 'Aliağalılara sormadan karar alan Büyükşehir Belediyesi ilçemize saygısızlık yapıyor.  Faaliyet gösteren minibüs hatları ulaşım ihtiyacını fazlasıyla gideriyor. Güzergahta 2 ayrı ESHOT hattı da mevcut. (835 ve 837) Kendi ekiplerine danışsalar yeterli bilgiye ulaşacaklardır' ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme