AK PARTİ’DE ADAYLAR BELLİ OLDU

 AK PARTİ ÖDEMİŞ&rsquoTE YİNE MAHMUT BADEM&rsquoLE YARIŞA GİRECEK  Adalet ve Kalkınma Partisi&rsquonin yerel seçimlerdeki ilçe belediye...

 AK PARTİ ÖDEMİŞ'TE YİNE MAHMUT BADEM'LE YARIŞA GİRECEK

 Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yerel seçimlerdeki ilçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti Ödemiş'te 2009 yılında olduğu gibi yine Mahmut Badem'i aday gösterirken, Bayındır'da da Mehmet Kertiş'le yola devam kararı aldı. Tire'de üç aday adayından Mehmet Çeltikçoğlu aday gösterildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın ardından dün 27 ilçenin adayı Kaya Thermal Otel'de ilçe teşkilatlarının da katılımıyla belirlendi. Binali Yıldırım'ın ilçe teşkilatlarıyla yaptığı bire bir görüşmelerin ardından harf sırasına göre 27 ilçenin belediye başkan adayları açıklandı. Üç ilçenin daha sonra açıklanacağı belirtildi.

ÖDEMİŞ'TE YENİDEN MAHMUT BADEM

2004-2009 yılları arasında Ödemiş Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mahmut Badem yeniden AK Parti'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı oldu.

Mahmut Badem adaylık açıklamasının ardından yaptığı ilk değerlendirmede, '4,5 yıldır il başkan yardımcılığı görevimde Ödemiş'in projelerini ve taleplerini gerek İzmir'de, gerek Ankara'da takip ettim. 4,5 yılda daima sahada oldum. Ödemiş'in sorun ve ihtiyaçlarını iyi bilen birisi olarak Ödemiş halkının da desteğiyle bu göreve talibim. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. Ödemiş'e hizmet için yola çıkıyoruz. Herkese eşit mesafede, herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışacağız' dedi.

BAYINDIR'DA KERTİŞ, TİRE'DE ÇELTİKÇOĞLU

İzmir'in tek AK Partili belediyesi olan Bayındır'da yeniden Mehmet Kertiş aday gösterildi. Tire'de üç aday adayı arasından eski ilçe başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, Kiraz'da Erol Çomak, Beydağ'da Fevzi Kaya, Selçuk'ta Zeynel Bakıcı, Torbalı'da da Adnan Yaşar Görmez, AK Parti'nin belediye başkan adayları oldular.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme