AK Parti danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Danışma Meclisi, cuma günü saat 17.00'de Metropolis Otel'de  gerçekleştirildi. Toplantıya...

Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Danışma Meclisi, cuma günü saat 17.00'de Metropolis Otel'de  gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir  Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aykut Dikencik, AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Yardımcısı Feyim Özçelik, Torbalı Koordinatörü ve AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Toğrul Kaya, İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Başkanı Yusuf  Gültekin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Gezici, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefer Adıgüzel, önceki dönem  Torbalı İlçe Başkanı Hüseyin Söyler, önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Selman Günaydın ve partililer katıldı.

Hizmet sözü verdi

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, göreve geldiği günden bu yana yönetim olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri özetleyerek başladığı konuşmasında, 'Düğün, sünnet, açılış gibi organizasyonda vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaştık. Pek çok ziyaret gerçekleştirerek de hastalık ve vefat gibi vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanlarında olduk' dedi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı olarak 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' şiarını benimsedikleri ifade eden Akbıyık, partisinin hedeflerine ulaşması yönünde her zaman üzerine düşen görevi yapacağına ve hizmet edeceğine söz verdi.

'Biz çalışmaktan sorumluyuz'

Türk milletinin AK Parti'ye her zaman sahip çıktığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 'Uzun zamandır Torbalı'da bir toplantıda hitap etmemiştim. Ben Torbalı'yı iyi tanırım. Kurucu teşkilat başkanı olarak Torbalı teşkilatının kuruluşunda önemli çalışmalar yapmıştık. Torbalı teşkilatı kurulduktan sonra ilk yerel seçimde o muhteşem coşkuyu birlikte yaşamıştık. Ben Karşıyaka'da üzüldüm ama Torbalı'da da 2004'de çok büyük üzüntü yaşadık. Çok az oy farkıyla seçimi kaybetmiştik. Yılmadık, yorulmadık ve devam ettik.  Biz çalışmaktan sorumluyuz, seferden sorumluyuz. Sonucun takdiri Cenabı Allah'ın. Takdir, 2014 yılında oldu ve belediye başkanlığını kazandık. Yorulmak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz ve tekrar Torbalı Belediyesi'ni geri alacağız' şeklinde konuştu.

Öte yandan 'Ak nokta'lara değinen Sürekli, önder bir çalışmaya imza attıklarını kaydederek örnek bir teşkilat olduklarını vurguladı. Sürekli, '2023 ve 2024'te Türkiye'de önemli işler başarmak için iddiamızı ortaya koyduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza 2024'te en yüksek oy İzmir'den çıkacak' dedi.

'2023 yılında da iktidar olmayı sürdüreceğiz'

Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 'AK Parti kurulmadan önce hükümet partileri ve liderleri, muhtıra ve benzeri girişimlerin üstesinden gelemedi. AK Parti olarak biz bunu atlattık. Gezi olayları, parti kapatma davası, 17/25 Aralık olayları gibi birçok sorunun üstesinden geldik. Partimiz, sağlam bir zeminde siyaset yapıyor. Hakk'a ve halka en iyi şekilde inanmış ve bu düsturla hizmet eden partimize 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımız sahip çıktı. Milletimiz, kendisine sahip çıkanlara sahip çıkarak girişimin püskürtülmesinde büyük rol oynadı' diye konuştu.

Dağ, 'Hem Gezi'yi yapanlar hem 17/25 Aralık olaylarını yapanlar hem 15 Temmuz'u tertipleyip ve yapanlar, bunlar bir yerlerde konuşuldu. Durup dururken ortaya çıkmadı. Bir kişi böyle işe girerken çok önemli ve ciddi yerlerden destek almaması mümkün değil. Ona o motivasyon verildi ki yedi ceddinin hayatını mahvedecek bir girişimde bulundular. Peki, o motivasyonları neydi? AK Parti'nin iktidar olmamasıydı. Yani bunların planlarına göre AK Parti; 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019'da yoktu. Ama AK Parti, bu yıllarda iktidar olarak vardı ve AK Parti, iktidar olmasının dışında bu ülkeye değer kazandırdı. Şöyle bir bakalım. Geçen hafta Türk Akım projesi başlatıldı. Ama biri, bunun ne anlama geldiğini hala anlamıyor. AK Parti olmasaydı kanal projesi yoktu. Nasıl şimdi bazı projelerde ayağa kalkanlar, o zamanda ayağa kalktılar. AK Parti olmasaydı S-400 yoktu' diyerek 17 yılı iktidarda geçirmiş bir parti olduklarını ve 2023 hesaplarını yapanlarını da üzmeye devam edeceklerini vurguladı.

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme