Adaylar oylarını kullandı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlkokulu'nda oy kullandı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem...

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlkokulu'nda oy kullandı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu eşi Nevin Badem ile birlikte 1125 nolu sandıkta kullanan Başkan Mahmut Badem, 'Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerle cumhurbaşkanlığı hükümet modeline yani yeni bir uygulamaya geçilecek. Milletimizin vermiş olduğu karar şimdiden hayırlı olsun' mesajını verdi.

 

'Ülkenin ve cumhuriyetin bekası için'

 

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyhun Kınlı, 'Öncelikle yapılan seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte güzel bir çalışma içinde bulunduk. Bundan sonra da sonuçları göreceğiz. Bölgemizden yetişen bir aday olarak yola çıkmıştık. Hep bu duygu ve düşüncelerle değerli vatandaşlarımıza seçim sürecinde projelerimizi anlatarak destek istemiştik. Son söz, her zaman milletimizin olmuştur. Seçimler, ülkemize hayırlı olsun' dedi.

 

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz ise, 'Türkiye'nin ve Cumhuriyetimizin bekası, milletimizin refahı için yürütme yetkisinde Recep Tayyip Erdoğan'a, yasama yetkisinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne attığım oy, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun' şeklinde konuştu.

 

'Hep vatandaşlarımızın içinde yer aldık'

 

İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Anıl Selek, oyunu İlkkurşun Mesleki ve Ticari Anadolu Lisesi'nde kullandı. Selek, 'Güzel bir seçim süreci geçirdik. Teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımızla birlikte adım adım dolaştık ve gitmediğimiz bir mahalle veya esnaf kalmadı desek yeridir. Güzel bir sonuç bekliyoruz. Partimizin de iyi bir sonuç alacağına inanıyoruz. Seçim sürecinde hep vatandaşlarımızın içinde olduk. Herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum' dedi.

 

'Milletimizin kararına saygılıyız'

 

Saadet Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Şahap Bozkurt da oyunu Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu 1029 nolu sandıkta kullandı. Bozkurt, 'Yoğun bir seçim maratonu sona erdi. Artık milletimiz son sözünü bugün (dün) sandıklara gidip oylarını kullanarak söyledi. Milletimizin vereceği karara sonuna kadar  saygılıyız. Yapılan bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum ve tüm halkımıza saygılarımı sunuyorum. Seçimler, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun' ifadelerini kullandı.

 

 Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme