9 düzensiz göçmeni lüks araçla kaçırmaya çalışan 3 kaçakçı yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, devriye...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, devriye gezdikleri sırada Siteler Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanın ucunda, şüpheli davrandıkları tespit edilen bir grup kişiyi takibe aldı. Takip sonucu söz konusu kişilerin düzensiz göçmenler olduğu ve iki aracın onları beklediği gözlendi. Araçlardan biri önceden gözlem amacıyla yola çıkarken, düzensiz göçmenler arkadaki lüks aracın içine yerleştirildi.

3 göçmen kaçakçısı yakalandı

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından verilen talimatla beraber araçlar takibe alındı. Armutalan Mahallesi'nde durdurulan araçların içerisinden 9 düzensiz göçmen ve can yelekleri çıktı.

Operasyon sonucu önden yola çıkan aracın içerisinde bulunan 22 yaşındaki M.M.U. ve U.E. ile beraber göçmenleri taşıyan aracın sürücüsü olan 25 yaşındaki R.T.M. gözaltına alındı, ardından Marmaris Adliyesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise Ula Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme