61 parka yenileme

Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından birçok mahallede mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması konusunda...

Ödemiş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından birçok mahallede mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması konusunda çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında 61 parkta çalışmalar tamamlanırken 30 park da yaza kadar hazır hale gelecek. Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, Hürriyet Mahallesi'nde İrfanlı Cami yanı ve Kırçiçek Sokak'ta, Türkmen Mahallesi'nde Kuru Sokak'ta ve Bengisu Mahallesi Kırnapçı Parkı'nda düzenleme yapıyor. Şehrin çehresini değiştirecek olan parklarda yeni nesil oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness kompleksleri yer alacak.

 

Bu arada Cumhuriyet Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi'ni ikiye ayıran yeni istasyon ile eski istasyon arasında 30 bin metrelik alanda da Ödemiş Belediyesi tarafından park düzenleme çalışması yapılıyor. Kurtuluş Caddesi'nde çalışmaları devam eden kokoreç büfelerinin bittiği yerden başlanarak demiryolu hattının iki kısmında çalışma yapılacak. Yeni yapılacak alanda 1950 metrelik bisiklet yolu, oturma alanları, yeni nesil oyun grupları ve fitness alanlarının bulanacak.

 

Haber: Onur Karagöz

 

Bakmadan Geçme