50. YIL ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ AHMET GİDEN’DEN TÜRKİYE 2.LİĞİ

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu 6-H sınıfı öğrencisi Ahmet Giden, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu 6-H sınıfı öğrencisi Ahmet Giden, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin ülke genelinde düzenlediği öğrenciler arası öykü yarışmasında 'Melek Ağaç Bekçisiydi' isimli öyküsü ile Türkiye 2'incisi oldu.

Derece aldığı öyküsünde ağaç ve orman sevgisini işlediğini belirten Giden, çevresinde ve okulunda okumaya çok düşkün bir öğrenci olarak tanınıyor. Giden, bu önemli başarısının sevincini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşırken, ilk kitap deneyimini henüz ilkokul 2. sınıfta Ödemiş Zafer İlkokulu yaşadığını, bugüne kadar üç kitap dosyasının bulunduğunu, içinden gelen yazma sesinin öncelikle bol kitap okumaktan geçtiğini belirtti.

Sıkı bir kitap kurdu olduğu her halinden belli olan Ahmet Giden, ülke genelinde elde ettiği dereceyle yazma alanında küçük yaştan iddialı olacağını gösterdi. Ödül töreninin önümüzdeki Cumartesi günü İstanbul'da yapılacağı, bir aksilik olamadığı takdirde küçük yazar adayının bu ödül törenine annesi ve kuzeniyle birlikte katılacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme