5. OVAKENT KİTAP ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

Nihat Çakıroğlu – Ödemiş Belediye Kültür Merkezi&rsquonde düzenlenen Ovakent Kitap Şenliği, 16 okuldan 400 ortaokul öğrencisinin...

Nihat Çakıroğlu – Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ovakent Kitap Şenliği, 16 okuldan 400 ortaokul öğrencisinin katılımıyla yapıldı. İmza günüyle renklenen şenlikteki yarışmalar oldukça çekişmeli geçti.

Beşinci kez düzenlenen Ovakent Kitap Şenliği çerçevesinde bilgi yarışması yapıldı.  5. Sınıflarda Özel Dünya Koleji, 6.  sınıflarda Şehit Er Kamil Alkan Ortaokulu, 7. sınıflarda Yolüstü Ortaokulu, 8. sınıflarda ise Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu birinciliğe erişti. Şenlik kapsamında yarışan öğrencilere başarı belgesi ve madalya ile 12 adet kitaplık, 7 adet USB, 48 adet kitap armağan edildi.

KONUK YAZAR YUSUF ASAL KİTAPLARINI İMZALADI

Çocuk kitapları yazarı Yusuf Asal, yarışma bitiminde imza standında Efem Bulgu Süt ve Ödemiş Ticaret Borsası'nın destekleriyle satın alınan 2500 TL değerindeki 400 adet kitabı öğrenciler için imzaladı.

Ovakent Ortaokulu Müdürü Ahmet Ürkmez yaptığı açıklamada, ' Yarışmamızın onur konuğu olan yazarımız Sayın Yusuf Asal'a,  şenliğin düzenlenmesinde katkısı olan tüm destekleyici kurum ve kuruluşlara, şenliğe katılan tüm izleyicilere, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme