33 YIL SONRA BULUŞTULAR

ÖNCE ANDAÇ OLUŞTURDULAR, SONRA DA WHATSAPP ÜZERİNDEN ORGANİZE OLUP ÖDEMİŞ&rsquoTE BİR ARAYA GELDİLER  Kiraz Bir Eylül...

ÖNCE ANDAÇ OLUŞTURDULAR, SONRA DA WHATSAPP ÜZERİNDEN ORGANİZE OLUP ÖDEMİŞ'TE BİR ARAYA GELDİLER

 Kiraz Bir Eylül İlkokulu'nun 1983'te mezun olan 5-B sınıfı öğrencileri 33 yıl sonra Ödemiş'te bir araya geldi. Andacın oluşturulmasıyla başlayan serüvende WhatsApp üzerinden organize olan Kirazlı mezunlar yıllar sonra buluşup anıları tazeledi.

Kiraz Bir Eylül İlkokulu'nun 1982-1983 eğitim-öğretim yılındaki 38 mezununun anıları sınıf öğretmeni Nabi Kabak ve öğrencilerden Gürkan Tekbıçak'ın öncülüğünde hazırlanan andaçta bir araya getirildi. Andacın ardından günümüzde en çok kullanılan iletişim kanalı haline gelen 'WhatsApp' uygulamasında grup oluşturan mezunlardan Aynur Koç ve Sevinç Kuru buluşma organize etti. Mezunlardan Meryem Çiftçi Kepcen'in ev sahipliğinde Çiftçi Otel'de gerçekleştirilen buluşmaya 38 mezundan 25'i katıldı. 33 yıl sonra bir araya gelen Kiraz Bir Eylül İlkokulu mezunları anılarını tazeleyip hasret giderdi. Buluşmaya sınıf öğretmeni Nabi Kabak da katıldı.

Yıllar sonra bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını aktaran mezunlardan Gürkan Tekbıçak, 'Önce andaç fikriyle başlayan ardından da 33 yıl sonra buluşmaya dönüşen bu sinerji bizleri mutlu etti. Türkiye'nin dört bir yanında yaşantısını sürdüren sınıf arkadaşlarımızla ilk günkü heyecanla bir araya geldik. Bundan sonra da sık sık bir araya gelmek istiyoruz. Anılara sahip çıkmak önemli. Katılan, katkı sağlayan herkese teşekkürler. Bizleri Atatürkçü bireyler olarak yetiştiren öğretmenimiz Nabi Kabak'a da teşekkürü bir borç biliyoruz' dedi.

Başar Uçar

 

 

Bakmadan Geçme