3. LİGDE PERDE KAPANIYOR

TİRE&rsquoNİN SON KONUĞU ŞEKER Spor Servisi – Tire 1922&rsquonin play-off şansını yitirdiği 3. Lig 1. Grup&rsquota...

TİRE'NİN SON KONUĞU ŞEKER

Spor Servisi – Tire 1922'nin play-off şansını yitirdiği 3. Lig 1. Grup'ta son hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 34 haftalık maraton yarın oynanacak 6 maçla tamamlanırken Tire 1922 evinde küme düşmesi kesinleşen Ankara ekibi Şekerspor'u konuk edecek.

Akçaabat ve Bozüyük'ün ligden çekilmeleri nedeniyle Batman Petrol ve Zonguldak Kömür'ün hükmen galip sayılacakları son haftada ligde iddiası kalmayan Tire 1922'nin konuğu Şekerspor olacak.

Play-off hattının 4 puan gerisinde son haftaya giren Tire 1922'nin Şekerspor randevusunda Eskişehir bölgesi hakemlerinden Hüseyin Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mehmet Kağan Bingül ve Yakup Yılmaz yapacak. Tire 4 Eylül Stadı'ndaki mücadele saat 15.30'da başlayacak. İki ekibin ilk yarıdaki mücadelesini 5-1'lik skorla Tire 1922 kazanmıştı.

HESAPLAR BEŞİNCİ BİLET İÇİN

Tuzlaspor'un şampiyonluğunu, Darıca GB, Zonguldak Kömür ve İstanbulspor'un play-off potasındaki yerlerini garantilediği grupta son hafta beşincilik mücadelesine sahne olacak. 55 puanda 5. sırada yer alan Çorum Belediyespor, 53 puandaki Bursa Nilüfer'i ağırlayacak. 53 puandaki diğer ekip olan Kızılcabölük de evinde Gaziosmanpaşa'yı konuk edecek. Çorum alacağı 3 puanla play-off biletini cebine koyacak.

Çorum Belediyespor'un berabere kalması, Kızılcabölük'ün de evinde Gaziosmanpaşa'yı yenmesi durumunda iki ekip arasındaki maçlarda ikili averaj üstünlüğü yakalayan Kızılcabölük beşinci olacak.

Bursa Nilüfer'in Çorum'u; Kızılcabölük'ün de Gaziosmanpaşa'yı yenmesi halindeyse hesaplar baştan yapılacak. Bursa Nilüfer ile Kızılcabölük'ün ikili averajları eşit olduğu için genel averajda üstün olan taraf play-off biletini alacak.

Son haftada lider Tuzlaspor, Kırıkhan deplasmanında ter dökecek. İkinci sıradaki Darıca GB Ankara Adliye'yi ağırlayacak. İddiasız iki ekibin mücadelesinde Manavgat ile Çatalca kozlarını paylaşacak. Bu maçlar da saat 15.30'da başlayacak.

 

Bakmadan Geçme