2. AMATÖRDE ZİRVE BELLİ OLDU

Spor Servisi – Küçük Menderes ekiplerinin top koşturduğu 2. Amatör Lig 11. Grup&rsquota 8. hafta tamamlandı....

Spor Servisi – Küçük Menderes ekiplerinin top koşturduğu 2. Amatör Lig 11. Grup'ta 8. hafta tamamlandı. MESEV Gençlik ve Altınova Konaklı'nın ilk ikideki yerlerini garantilediği haftanın ardından gözler şampiyonluk yarışına çevrildi.

Grupta sondan üçüncü hafta heyecanı cumartesi günü Tire'de, dün de Ödemiş ve Selçuk'ta yaşandı. Cumartesi günü Tire 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçta lider MESEV Gençlikspor, Gökçen Belediyespor'u 7-0'la geçti.

Grupta dünkü Ödemiş derbisinin galibi Altınıva Konaklıspor oldu. Saraçoğlu Stadı'ndaki mücadelede Altınova Konaklı, Ödemiş Emniyet karşısında 10-1'lik skorla sevindi. 7 puanlık farkı koruyan Altınova Konaklı, üçüncü sıradaki Selçuk Gençlik'in alacağı sonuçları beklemeksizin play-off potasındaki yerini de garantilemiş oldu.

Grupta son iki hafta şampiyonluk yarışı açısından önemini koruyor. Namağlup lider MESEV Gençlik'in 22, Ödemiş temsilcisi Altınova Konaklı'nın da 21 puanda olduğu grupta bu hafta sonu oynanacak MESEV Gençlik-Altınova Konaklı maçıyla birlikte şampiyonluk düğümünün çözülmesi bekleniyor. MESEV Gençlik, Altınova'yı yendiği takdirde şampiyon olacak. Bu durumda Altınova Konaklı da ikinci olup play-off oynamaya hak kazanacak.

 

Bakmadan Geçme