2. AMATÖRDE GÖZLER ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA

Spor Servisi – İzmir 2. Amatör Lig 11. Grup&rsquota 7. Hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak...

Spor Servisi – İzmir 2. Amatör Lig 11. Grup'ta 7. Hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla yaşanacak. İlk ikide yer alan ekiplerin yerlerini garantileyebilecekleri haftada bugünkü tek maç Tire'de oynanırken, yarın Ödemiş ve Selçuk'ta yarış sürecek.

MESEV Gençlikspor'un namağlup lider olduğu grupta bugün tek maç oynanacak. Lider MESEV Gençlik, Tire'de Gökçen Belediyespor'a konuk olacak. Karşılaşma saat 13.00'da start alacak.

MESEV Gençlik ve Altınova Konaklı'nın alacakları galibiyetle zirvede yalnız kalacakları haftada Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda Ödemiş ekipleri rakip olacak. Yarın saat 13.00'da başlayacak maçta Ödemiş Emniyetspor ile Altınova Konaklıspor 3 puan mücadelesi verecek. Son 3 haftaya girilen ligde Altınova'nın ikincilik biletini cebine koyması için alacağı galibiyet yetecek.

MESEV mağlubiyetiyle lige havlu atma noktasına gelen Selçuk Gençlikspor da Selçuk Gazi Mustafa Kemal sahasında Belevispor'a rakip olacak. Bu maçta da ilk düdük saat 13.00'da çalacak. İlk iki içindeki yerlerini garantilemeye çok yakın olan MESEV Gençlik ve Altınova Konaklı sondan ikinci haftada grup liderliği için kozlarını paylaşacak.

Grupta MESEV Gençlikspor 19 puanla zirvede yer alırken, 18 puandaki Altınova Konaklıspor ikinci sırada takip ediyor. Selçuk Gençlikspor da 11 puanla üçüncülük koltuğunda oturuyor. Statüye göre grubu lider bitiren ekip 1. Amatör Lig'e terfi ederken, ikinci olan ekip diğer grup ikincileriyle play-off oynayacak.

Bakmadan Geçme