2. AMATÖR TEK MAÇLA TAMAMLANDI

Başar Uçar – Küçük Menderes ekiplerinin 10 haftalık 2. Amatör Lig mücadelesi tamamlandı. 11. Grup&rsquota son...

Başar Uçar – Küçük Menderes ekiplerinin 10 haftalık 2. Amatör Lig mücadelesi tamamlandı. 11. Grup'ta son haftada sadece bir maç oynanırken zirvedeki ekipler MESEV Gençlik ve Altınova Konaklı hükmen galip sayıldı.

Şampiyonluğunu iki hafta önce garantileyen Menderes ekibi MESEV Gençlikspor, Ödemiş Emniyetspor'un maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine hükmen galibiyetle ligi tamamladı. Selçuk Gençlikspor da son haftada sahaya çıkmayınca bir diğer hükmen galip grup ikincisi Altınova Konaklı oldu.

GÖKÇEN SON MAÇI KAZANDI

Son haftada oynanan tek maçta ise Gökçen Belediyespor, Belevispor'u Tire 4 Eylül Stadı'nda ağırladı. Tire temsilcisi sahadan 6-3 galip ayılarak ligi 7 puanla tamamlamış oldu.

10 hafta sonucunda yenilgisiz MESEV Gençlik 28 puanla zirvenin sahibi olurken, bu ekibi 24 puanla Altınova Konaklı takip etti. 17 puanla Selçuk Gençlik üçüncü, 10 puanla Belevispor dördüncü, 7 puanla Gökçen Belediye beşinci, bir puanı olan Ödemiş Emniyetspor da altıncı sırada ligi tamamladı.

MESEV YÜKSELDİ, ALTINOVA PLAY-OFF OYNAYACAK

MESEV Gençlik'in şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e terfi ettiği grupta, Altınova Konaklıspor, ikinci sırada play-off biletini cebine koydu. Kırmızı-beyazlı ekip diğer grup ikincileriyle 1. Amatör Lig'e yükselebilmek için iki tur üzerinden play-off oynayacak. Play-off kuralar 27 Mayıs Çarşamba günü İzmir ASKF'de çekilecek.

 

Bakmadan Geçme