15 Temmuz şehitleri için mevlit okundu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle tüm Türkiye'de...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle tüm Türkiye'de kapsamlı anma etkinlikleri düzenleniyor. Ülkece atlattığımız bu hain saldırının yıldönümünde Ödemiş'te de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilen 15 Temmuz gününü de içine alan 11-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Bu haftanın ilk gününde Ödemiş Kaymakamlığı; 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı etkinlikleri kapsamında Merkez Ulu Camii'nde öğle namazı öncesinde mevlit okuttu. Namaz sonrası ise Ödemiş Belediyesi ve esnaf; lokma, dondurma ve keşkek ikramında bulundu. Mevlide Ak Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Gülseven Girgin ve üyeler de katıldı. Bunun yanı sıra Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, ilçedeki şehitliği ziyaret ederek 'Aziz şehitlerimizin kabirlerinde dualar ettik. Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Ruhları şad olsun' dedi.

Haber: Kazım Aksu

Bakmadan Geçme