13. yılda 13. katılım

13.'sü gerçekleşen AGROEXPO İzmir Tarım Fuarı'na Özlem Yem, 13. kez katılım 1980 yılında Manisa'nın Salihli ilçesinde...

13.'sü gerçekleşen AGROEXPO İzmir Tarım Fuarı'na Özlem Yem, 13. kez katılım 1980 yılında Manisa'nın Salihli ilçesinde bölgenin ilk özel sektör yem fabrikası olarak kurulan Özlem Yem; büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı yemlerinde edindiği 38 yıllık tecrübesiyle 13 yıldır AGROEXPO İzmir Tarım Fuarı'na katılıyor.

Fuarda VerimiX Performans Serisi'ni öne çıkaran Özlem Yem, döl verimini arttıran VerimiX Hayat, sıcak stresiyle mücadele eden VerimiX Ferah ve protein takviyesi VerimiXProplus ürünleriyle yetiştiricilerin en sık karşılaştığı problemlerin önüne geçiyor. Verim arttırmaya yönelik olan yeni eğitim programı Özlem Verim Analizi sayesinde de çiftlikleri daha karlı hale getirmek için yetiştiricilerle el ele çalışıyor.

Fuarla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Özlem Tarım Ürünleri Satış ve Pazarlama Direktörü Frederic Fatih Pagy, 'Her sene düzenli olarak katıldığımız AGROEXPO İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda bu sene de yetiştiricilerle buluştuk. Geniş bayii ağımız ve bölgedeki gücümüz sayesinde yoğun bir fuar dönemi geçirdik. AGROEXPO Tarım Fuarı'nın özellikle hedef kitlemiz olan yetiştiricileri çekme gücü sayesinde hem fuara özel kampanyamızı hem de yeni verim arttırmaya yönelik olan eğitim programı Özlem Verim Analizi'ni duyurmuş olduk. VerimiX Performans Serisi'nde yer alan döl verimi ve süt verimi artışı sağlayan ürünlerimizi öne çıkararak yetiştiricilerin yoğun ilgisini topladık' dedi.

Firmanın Ödemiş'teki bayilerinden Nihat Ataç ise, 'Türkiye genelinde önemli bir potansiyele hitap eden Özlem Yem firmasının böyle geniş kapsamlı bir fuarda yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Özlem Yem'in Ödemiş ilçesindeki bayisi olarak böyle büyük bir firmayla çalışarak ilçemizdeki müşterilerimizle Özlem Yem'in ürünlerini buluşturmaya devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme