1 aydır yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur’dan haber var: Durumu iyiye gidiyor

Bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur’un sağlık durumuyla ilgili umut verici gelişmeler yaşanıyor. MFÖ...

Bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili umut verici gelişmeler yaşanıyor. MFÖ grubunun solisti olan Uğur, böbrek rahatsızlığı nedeniyle entübe edilmiş ve tedavi sürecine girmişti. Ancak müzisyen Emre Irmak, Uğur'un durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

2013 yılında lenfoma teşhisi konulan Özkan Uğur, o zamandan beri iki kez kanseri yenmeyi başarmıştı. Ancak son zamanlarda böbrek sorunları yaşayan Uğur, yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti. Bu durum müzik dünyasında ve sevenlerinde büyük endişeye neden olmuştu.

Neyse ki, müzisyen Emre Irmak, Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında umut verici bir açıklama yaparak sevindirici haberleri duyurdu. Irmak, Uğur'un oğlu Alişan Uğur ile görüştüğünü ve Uğur'un durumunun iyiye gittiğini belirtti. İrmak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir… Oğlu Alişan ile konuştum. Şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durumu iyiye gidiyormuş. Haydi Özkan Ağabey! Zımba gibi kalkacaksın ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki… Dualarımızla kalkacaksın ayağa muhteşem insan.'

Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili bu umut verici haber, sevenlerini sevindirmiş ve destek mesajlarıyla dolu bir sevgi seli başlatmıştır. Uğur'un mücadelesine ve iyileşme sürecine dualarla destek olunmaktadır. Herkes, Özkan Uğur'un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut etmektedir.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme