1. AMATÖR’DE KURALAR ÇEKİLDİ

 BEYDAĞ&rsquoIN İLK RAKİBİ ÇEŞME BELEDİYE Başar Uçar – İzmir&rsquode 1. Amatör Lig&rsquoden Süper Amatör Lig&rsquoe terfi...

 BEYDAĞ'IN İLK RAKİBİ ÇEŞME BELEDİYE

Başar Uçar – İzmir'de 1. Amatör Lig'den Süper Amatör Lig'e terfi edecek ekipleri belirleyecek play-off maçlarının kurası dün çekildi. Küçük Menderes grubunu şampiyon tamamlayan Beydağ Belediyespor ilk turda Çeşme Belediye ile eşleşti. Grup ikincisi Tire Belediyespor da ön eleme turunda Karabağlar Gençyıldız'a rakip oldu.

TİRE BELEDİYE ÖN ELEME OYNUYOR

Grup ikincilerinin üç, birincilerin de iki tur üzerinden katıldığı play-off'ların kurası dün İzmir ASKF'de çekildi. Kura çekimi için düzenlenen toplantıda dereceye giren ekiplere kupaları da takdim edildi.

Ön eleme oynayacak ikinciler arasında yer alan Tire Belediyespor, kendisi gibi grubunu ikinci bitiren Karabağlar Gençyıldız ile eşleşti. Kazananın birinci tura yükseleceği karşılaşma cumartesi günü saat 17.00'da Yusuf Tırpancı Sahası'nda oynanacak. Bu maçın galibi play-off ilk turunda Küçük Çiğli Yeni Mahallespor'la karşılaşacak. İlk turu geçen ekip adını finale yazdıracak.

BEYDAĞ'IN RAKİBİ ÇEŞME BELEDİYE

Küçük Menderes grubunun lideri Beydağ Belediyespor play-off'larda doğrudan ilk turda yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip ilk turda 8. grubu ikinci sırada tamamlayan Çeşme Belediyespor'la eşleşti. 31 Ocak Cuma günü 15.00'da Gaziemir sahasında oynanacak karşılaşmanın galibi adını finale yazdıracak.

Beydağ Belediyespor, Çeşme Belediyespor'u devirebilirse finalde Ceyhan Altınyıldız-Bornova Altınyıldız maçının galibiyle kozlarını paylaşacak. Finali kazanan ekip adını İzmir Süper Amatör Ligi'ne yazdıracak.

İzmir'in en doğusundaki Beydağ ile en batısındaki Çeşme'nin karşı karşıya geleceği mücadelede normal süre eşitlikle tamamlanırsa, 15'er dakikalık uzatma devreli oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa kazananı penaltı atışları belirleyecek. Geçen sezon Küçük Menderes bölgesinden play-off'lara katılan Bayındırspor iki turu da geçerek adını Süper Amatör Lig'e yazdırmıştı.

 

Bakmadan Geçme