1 AMATÖRDE MAÇLAR BİTTİ KURA BEKLENİYOR

 Küçük Menderes ekiplerinin yer aldığı 1. Amatör Lig 9. grupta 14 haftalık lig maratonu hafta sonu...

 Küçük Menderes ekiplerinin yer aldığı 1. Amatör Lig 9. grupta 14 haftalık lig maratonu hafta sonu tamamlanırken, gözler kura çekimine çevrildi. Süper Amatör Lig'e yükselecek ekipleri belirleyecek play-off maçlarının kura çekimi 22 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

DİĞER GRUPLARDA MAÇLARIN TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Küçük Menderes grubunda Beydağ Belediyespor ve Tire Belediyespor ipi göğüslerken, diğer gruplarda son hafta maçları bu hafta sonu oynanacak. Diğer gruplardaki maçların da tamamlanmasının ardından play-off maçlarının kura çekimi 22 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'da İzmir ASKF binasında yapılacak.

Üç aşamalı düzenlenecek play-off'larda ilk aşamada grup ikincilerinden 4'ü elenecek şekilde ilk tur maçları oynanacak. Daha sonra geriye kalan 6 grup ikincisi ve 10 grup birincisi ile 16 takım üzerinden ikinci tur maçları oynanacak. Finale yükselen 8 takımdan 4'ü süper amatör lige terfi edecek.

İLK KEZ KATILIYORLAR

Küçük Menderes grubunu lider tamamlayan Beydağ Belediyespor ve ikinci tamamlayan Tire Belediyespor tarihlerinde ilk kez süper amatör lig için play-off oynayacak. Beydağ Belediyespor, 2009-2010 sezonunda 1. Amatör'e yükselirken, sonraki sezonda da Tire Belediyespor 2. Amatör Lig'den gelip 1. Amatör'e terfi etmişti. Beydağ ya da Tire play-off'ları geçerlerse kendi tarihleri açısından bir ilki başarmış olacaklar.

Spor Servisi

Bakmadan Geçme