• Haberler
  • Asayiş
  • Ameliyat için İzmir’e gelmişti… Yangında hayatını kaybetti

Ameliyat için İzmir’e gelmişti… Yangında hayatını kaybetti

Dün saat 14.00 sıralarında Konak  ilçesinde bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında yabancı uyruklu bir kadın...

Dün saat 14.00 sıralarında Konak  ilçesinde bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında yabancı uyruklu bir kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Konak Zafertepe Mahallesi 612 sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Bir apartmanın birinci katında bulunan henüz bilinmeyen sebepten ötürü yangında meydana geldi. Dumanları fark eden mahalle sakinleri olayı ekiplere bildirmesi üzerine  bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, çıkan yangında Alman uyruklu Adle Hammude (59) adlı kadının yangın esnasında içeride olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Hammude’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ameliyat için gelmiş

Öte yandan, yangında hayatını kaybeden kadının, kısa bir süre önce mide küçültme ameliyatı için İzmir’e geldiği ve bir süredir kardeşine ait dairede kaldığı öğrenildi. Evde çıkan yangının sebebini belirlemek için başlatılan çalışma sürüyor.(İHA)

Bakmadan Geçme