• Haberler
  • İzmir
  • Aliağa Sanat Günleri’nde Ünlü Sanatçılar Unutulmaz Anlar Yaşattı

Aliağa Sanat Günleri’nde Ünlü Sanatçılar Unutulmaz Anlar Yaşattı

  Başkan Serkan Acar’ın da katıldığı gecede duygusal anlar yaşandı. Ümit Besen’in ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’...

 

Başkan Serkan Acar’ın da katıldığı gecede duygusal anlar yaşandı. Ümit Besen’in ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’ adlı şarkısında eşi Özlem Acar ile birlikte binlerin önünde dans eden Başkan Acar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Aliağa Sanat Günleri’nin 5. haftasında ise farklı etkinlikler yer aldı. Yeni Şakran Sahili’nde ‘Titanic’ ve Kent Park’ta ‘Kim Bu Aile?’ adlı filmler sinemaseverlerle buluşurken, Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda çocuklara yönelik ‘Çizmeli Kedi’ gösterisi minikleri eğlendirdi.

Haber

Haftanın bir diğer dikkat çeken etkinliği ise Fırat Tanış’ın sahnelediği ‘Gelin Tanış Olalım’ adlı tek kişilik türkülü oyun oldu. Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen bu etkinlik, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü. Abdalların hikayelerinden derlenen türkülerle dolu olan gösteri, Fırat Tanış’ın performansı ve sade orkestra eşliğinde unutulmaz bir tiyatro şöleni yaşattı.

Haber

Gelecek etkinliklerde de dolu dolu bir program sunulacağı belirtiliyor. Aliağa Sanat Günleri’nin kültür ve sanatı ilçeye taşıdığı ve Aliağalı sanatseverlerin yoğun ilgisini gördüğü ifade ediliyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da etkinliklere gösterilen bu ilgiden dolayı Aliağalı halka teşekkür ederken, sanata ve sanatçıya verdikleri destekle kültürel zenginliğe katkı sağlayacaklarını belirtti.

İHA

Bakmadan Geçme