• Haberler
  • Aktaşoğlu Bozdaglar'ın tepelerinde

Aktaşoğlu Bozdaglar'ın tepelerinde

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ilerleyen yaşına rağmen spordan vazgeçmiyerek Bozdağ yaylasına gelen dağcılara...

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ilerleyen yaşına rağmen spordan vazgeçmiyerek Bozdağ yaylasına gelen dağcılara ayak uydurdu. Aktaşoğlu, Bozdağ yaylasının en yüksek tepelerine tırmanarak zirvenin en güzel yerine de Türk bayrağını yerleştirdi.

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu “Bugün Kıyı Ege Bölgesinin en yüksek noktası olan Bozdağlar’a zirve tırmanışını gerçekleştirdik. İlk bayrağı kayak tesislerinin teleferiğinin bulunduğu noktada, 2. bayrağı ise halk arasında sivri diye bilinen zirve noktası 2.274 metrede dalgalandırdık. İzmirli dağcı kardeşlerimle zirvede buluşup güzel sohbetler den sonra ayrıldık. Bozdağ sevdalısı kardeşlerime başarılar dilerim. Bizler de spor un genci veya yaşlısı olmaz düşüncesiyle dağcılık sporuna büyük bir zevkle başladık. Önümüzdeki günlerde de yine farklı zirvelere tırmanmayı hedefliyoruz. “ dedi.

Bakmadan Geçme