Akşener’den grup toplantısında tarihi konuşma!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Toplantıda, 90'lı yıllarda Tarım...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Toplantıda, 90’lı yıllarda Tarım ve Maliye bakanlıkları yapan, eski ANAP ve CHP milletvekili Lütfullah Kayalar, İYİ Parti’ye katıldığı duyuruldu. Kayalar’a rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Akşener’in konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

“Değerli dava arkadaşlarım; hiç merak etmeyin. Recep Bey’in yapamadığını, biz yapacağız. Onun tutamadığı sözü, biz tutacağız. Ne olursa olsun; Sinan Ateş’in kanını yerde bırakmayacağız. Katiller, cezasını çekecek! Azmettirenler, cezasını çekecek. Unutturmayacağız.

14 Mayıs’ta oy kullanmaya gittiğinizde Kim Jong’un uzun boylu ruh ikizi ile, Millet İttifakı’nın adayı arasında, bir tercih yapacaksınız.

Adaletten mahrumuz çünkü adaleti gölgeleyen bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Zalime boyun eğen Başkent’in göbeğindeki alçak saldırının faillerini bulmaktan aciz bir iktidar. Samimiyetten mahrumuz çünkü kalbini karartmış bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Uzun zamandır ciddiyetten mahrumuz çünkü görev bilincini kaybetmiş bir iktidar tarafından yönetiliyoruz.

Mafyaları, simsarları, uyuşturucu kaçakçıları kollayan sorumsuz, korkak bir iktidar, son kullanma tarihi geçmiş bir iktidar. Neydin ne oldun Recep Bey. Cesaretin sembolüyüm diye geldin, esaretin sembolü oldun. Milletin adamıyım dedin, mafyaların kuklası oldun. Nereden nereye değil mi Recep Bey. Görüyorum ki sen de Ayşe Ateş’e verilen sözü tutacak yüz yok. Katillerden hesap soracak cesaret ise hiç yok.

Ne olursa olsun Sinan Ateş’in kanını yerde bırakmayacağız. Katiller, azmettirenler, üstünü örtmeye çalışanlar cezasını çekecek. İsterlerse dünyanın öbür ucuna kaçsınlar o alçakları bulacağız.

“BİZİ BU KURŞUN MU VAZGEÇİRECEK?”

Soruyorum sizlere! Bunca engeli, aştıktan sonra; Şimdi bize, bu kurşun mu dur diyecek? Söyleyin! Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide, direndikten sonra; Şimdi bizi, bu kurşun mu korkutacak? Söyleyin!

Ömer Halisdemir, korktu mu? Bunca ahlaksızlığa, göğüs gerdikten sonra; Şimdi bizi, bu kurşun mu sindirecek? Söyleyin! Özgecanlar, Şuleler, Cerenler sindi mi? Bunca tuzağı bozduktan sonra; Şimdi bizi, bu kurşun mu öldürecek?

Söyleyin! Gaffar Okkanlar, Uğur Mumcular, öldü mü? Bunca hainliğin, üstesinden geldikten sonra; Şimdi bizi, millî misakımızdan, bu kurşun mu vazgeçirecek? Söyleyin!

Eren Bülbüller, Yasin Börüler, Aybüke Öğretmenler, vazgeçti mi? Bunca nifakı, bunca fitneyi, hakikatin ışığıyla yendikten sonra; Şimdi bizi, bu kurşuna, adres verenler mi ayıracak?

Türkiye’nin İYİ ve cesur evlatları! Bu millet, 15 Mayıs sabahı istibdatın çürük zincirlerini, kırıp atacak. Bu millet 15 Mayıs sabahı hep bir ağızdan, “Hürriyet!” diye haykıracak!”

Bakmadan Geçme