• Haberler
  • Genel
  • AKP’li belediyeler TOGG’u iziniz kullanmış

AKP’li belediyeler TOGG’u iziniz kullanmış

Bazı AK Parti belediyelerinin TOGG’u belediye meclis kararı olamadan satın aldığı ortaya çıktı TOGG ismini verdiğimiz...

Bazı AK Parti belediyelerinin TOGG’u belediye meclis kararı olamadan satın aldığı ortaya çıktı

TOGG ismini verdiğimiz yerli otomobil, AKP’nin seçim kampanyasında ve Bakanların seçim çalışmalarını bu araçla yaparken, Togg’u satan alan bazı AKP’li belediyeler de aracı belediyelerin önünde sergilemişti. Bazı belediye başkanları seçim günü Togg ile okulları gezmişti.

Halk Tv’den Ali Macit’in haberine göre, AK Parti’li belediyelerin belediye meclis kararı olmaksızın Togg aldığı öğrenildi. Fatih, Bahçelievler, Eyüpsultan ve Bağcılar Belediyeleri karar belediye meclisinden çıkmadan otomobil alan belediyeler arasında.

Seçimlerden sonra Eyüpsultan ve Fatih Belediyeleri, belediye meclis gündemine Togg alımı kararını getirdiler. Karar belediyle meclislerinden Haziran ayında geçti.

Bağcılar ve Bahçelievler belediyeleri ise başkanlık makamına Togg alımı için henüz bir karar almış değil.

AKP’li Bağcılar Belediye Başkanı ve İBB Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir, CHP Bağcılar Meclis Başkanı Mustafa Osmançelebioğlu’na alınan Togg’la ilgili “Başkanlık makamına alındı” demekle yetindi.

HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme