• Haberler
  • İzmir
  • AKP İzmir Milletvekili, MHP İl Kongresi’nden görüntüler paylaştı

AKP İzmir Milletvekili, MHP İl Kongresi’nden görüntüler paylaştı

Dünkü olaylı Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi’nden sonra bugün, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Kongresi düzenlendi....

Dünkü olaylı Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi’nden sonra bugün, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Kongresi düzenlendi.

Balçova Termal’de yer alan Kardelen Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede tek aday ve mevcut başkan Veysel Şahin güven tazelerken divan üyeliğine MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın, İzmir Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar seçildi.

AKP İzmir Milletvekili, kongreden görüntüler paylaştı

AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da kongreye katılım gösterenler arasındaydı. Sosyal medya platformu X’te kongreden görüntüler paylaşan Kaya, yaptığı paylaşımda “Cumhur İttifakı Ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14’üncü Olağan İl Kongresi’ne katıldık. İl Başkanı Sayın Veysel Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni dönemlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı Ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14’üncü Olağan İl Kongresi’ne katıldık. İl Başkanı Sayın Veysel Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni dönemlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. pic.twitter.com/WFN3guRtFB

— Mahmut Atilla Kaya (@MAtillaKaya) September 17, 2023

Haber merkezi

Bakmadan Geçme